Kezdő Felnőtt Csoport

“Manapság, ha valaki azt hallja: “tánc”, akkor vagy a régi idők nyakkendős tánciskolái, vagy a pörgős partizenékre előadott szabad stílusú mozgás jut az eszébe. A két végpont közötti átmenetek kevésbé ismertek, leszámítva egy-egy éppen divatos, felkapott táncőrületet, ami hosszabb-rövidebb ideig tart és/vagy szimpatikus számunkra vagy nem.
A helyzet viszont az, hogy tánc szinte annyiféle van, ahány ember, és alaposabban körülnézve a klubok és tánciskolák kurzusai között bárki kiválaszthatja némi próbálkozás után a stílusban leginkább megfelelőt. A dologhoz persze vállalkozó kedv, némi szabadidő és mérsékelt anyagi ráfordítás is kell, de megéri, mert először is: mozoghatunk, másodszor: rengeteg új ismerősre tehetünk szert, harmadszor: táncolni igazából nagyon, nagyon jó.
Tehát nézzük, hogy miből is választhatunk, ha a partnerünkkel megyünk táncolni. A legkézenfekvőbb választás a társastánc. A tánciskola nagy előnye az, hogy szélesebb zenei és mozgáskultúrabeli élményekhez jutunk, s néhány hónap múlva már sikeresen végig tudunk táncolni egy cha-cha chát, vagy angol keringőt egyszerűbb figurákkal, ami nagy örömünkre fog szolgálni, laikus ismerőseinket pedig enni fogja a sárga irigység.”
/Tánckalauz/

Ha szeretnéd jól érezni magad a különféle partikon, és a bálokon, de eddig nem tudtál táncolni, akkor gyere el a Caliente tánciskolába, ahol vidám, barátságos légkörben sajátíthatod el a társastáncokat! Ha már tudsz táncolni, de szeretnéd továbbfejleszteni a tudásod, válaszd a Neked megfelelő tanfolyamot!

Társastánc tanfolyam:
A legismertebb klasszikus társastáncokat sajátíthatod el a tanfolyamainkon, melyek között több ismert tánc is szerepel. Nemcsak fiatalok, idõsebbek is elkezdhetik a tanulást és persze nem kell senkinek profi táncosnak lennie ahhoz, hogy megtanuljon táncolni. Ha pedig vonz a táncversenyek világa és szereted a kihívásokat, szívesen felkészítelek versenyzői szintre.

Latin-amerikai táncok: Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive
Standard táncok: Angolkeringő, Tangó, Bécsi keringő, Slowfox, Quickstep
Divattáncok: Rock & Roll, Mambó, Foxtrott

Küldd el neved, e-mail címed és telefonszámodat a kiválasztott tanfolyam nevével az alábbi e-mail címre: info@caliente.hu

Szeretettel várok mindenkit!

Regisztrált felhasználók a sorokat letölthetik itt.

Loading...