KEZDŐ FELNŐTT

4949753-high_res-strictly-come-dancing“Manapság, ha valaki azt hallja: “tánc”, akkor vagy a régi idők nyakkendős tánciskolái, vagy a pörgős partizenékre előadott szabad stílusú mozgás jut az eszébe. A két végpont közötti átmenetek kevésbé ismertek, leszámítva egy-egy éppen divatos, felkapott táncőrületet, ami hosszabb-rövidebb ideig tart és vagy szimpatikus számunkra vagy nem.
A helyzet viszont az, hogy tánc szinte annyiféle van, ahány ember, és alaposabban körülnézve a klubok és tánciskolák kurzusai között bárki kiválaszthatja némi próbálkozás után a stílusban leginkább megfelelőt. A dologhoz persze vállalkozó kedv, némi szabadidő és mérsékelt anyagi ráfordítás is kell, de megéri, mert először is: mozoghatunk, másodszor: rengeteg új ismerősre tehetünk szert, harmadszor: táncolni igazából nagyon, nagyon jó.
Tehát nézzük, hogy miből is választhatunk, ha a partnerünkkel megyünk táncolni. A legkézenfekvőbb választás a társastánc.

A tánciskola nagy előnye az, hogy szélesebb zenei és mozgáskultúrabeli élményekhez jutunk, s néhány hónap múlva már sikeresen végig tudunk táncolni egy cha-cha chát, vagy angol keringőt egyszerűbb figurákkal, ami nagy örömünkre fog szolgálni, laikus ismerőseinket pedig enni fogja a sárga irigység.
” Tánckalauz”

Ha szeretné jól érezni magát a különféle partikon, és a bálokon, de eddig nem tudott táncolni, akkor jöjjön el tánciskoláinkba, ahol vidám, barátságos légkörben sajátíthatja el a társastáncokat! Ha már tud táncolni, de szeretné továbbfejleszteni tánctudását, válassza az Önnek megfelelő szintű tánctanfolyamot!
Tanfolyamaink kezdő, és haladó szintnek megfelelő csoportosításban választhatók.

Nálunk egyéni , személyre szabott oktatásra is van lehetőség. A magánórákon a párhoz igazodva, kívánság szerinti táncok tanulhatók meg. Ezek az órák nagyon népszerűek az esküvőre készülő párok körében is. Ők azok, akik általában 6-7 óra alkalmával elsajátíthatják azokat a táncokat, amelyekkel az esküvő fénypontjai lesznek “táncos szempontból” is! Magánóráink igen kedveltek a tanfolyamainkra járók körében is, mivel itt lehetőségük van az általuk kiválasztott táncok gyakorlására, több figura elsajátítására, tánc-technikájuk csiszolására. Magánórákat venni előzetes időpont egyeztetés alapján hétköznap és hétvégén egész évben folyamatosan lehet.

Társastánc tanfolyam:
A legismertebb klasszikus társastáncokat sajátíthatja el a társastánc tanfolyamainkon, melyek között több ismert tánc is szerepel. Nemcsak fiatalok, idõsebbek is elkezdhetik a tanulást, és persze nem kell senkinek profi táncosnak lennie ahhoz, hogy megtanuljon táncolni. Ha pedig vonzza a táncversenyek világa, és szereti a kihívásokat, mi szívesen felkészítjük versenyzői szintre.
Latin-amerikai táncok: Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive
Standard táncok: Angolkeringő, Tangó, Bécsi keringő, Slowfox, Quickstep
Divattáncok: Rock & Roll, Mambó, Foxtrott
Jelentkezés: küldje el nevét, e-mail címét és mobil elérhetőségét, valamint jelölje meg a választott csoportot info@caliente.hu
Szeretettel várunk mindenkit!

Regisztrált felhasználóink a sorokat letölthetik itt.

Loading...