Vendégkönyv

Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A megadott e-mail cím nem lesz publikus.
5 entries.
Kádár Veronika Kádár Veronika írta: 2017-09-18:
Köszönjük a felkészítést az esküvői táncokra. Minden megelőző gyakorlat nélkül kezdtük és hármat is betanultunk az esküvőnkre. Végül mind remekül sikerült, a násznép ámult-bámult. Hálásak vagyunk a türelmes, kedves, de határozott oktatásért. Veronika és Ottó
Kovácsné Faragó Kata Kovácsné Faragó Kata írta: 2017-08-16:
Egy esküvőre való felkészülésben kaptunk nagyon hasznos segítséget Zitától, aki számunkra a legkedvesebb tánctanár! Azóta a csoportos táncórákon is részt veszünk, melyek vidám hangulatúak és alaposak. Szeretettel ajánlom mindenkinek aki szeretne kicsit kibillenni a hétköznapokból, vagy akár egy teljesen átmozgató igényes mozgásformára vágyik, legyen az fiatalabb vagy idősebb korosztály!
Ujszászi-Balás Bernadett Ujszászi-Balás Bernadett írta: 2017-01-19:
Esküvőnkre kértünk felkészítést Zitától.Minden órán nagyon jól éreztük magunkat és a tánc is fantasztikusra sikerült!Imádtuk 🙂 🙂 Csak ajánlani tudjuk!
Viki Viki írta: 2017-01-11:
Családias légkörben zajló, gyakorlatias, bárhol használható tánctudást nyújtó, igazán jó hangulatú foglalkozások. Szívből ajánlom mindenkinek.
Kovács-Sági Eszter Kovács-Sági Eszter írta: 2017-01-10:
Szia Zita! Köszönjük szépen, hogy életünk egyik nagy napját az általd tanított táncokkal tudtuk felejthetetlené tenni. Nagyon élveztük az együtt töltött időt a próbák alatt. A bécsi és angol keringő melett a cha cha cha is nagyon tetszett a vendégeknek, főleg a kis móka benne :). Sok puszi!! Eszter és Gábor
Loading...