Versenytánc

legs-4Aki arra az elhatározásra jut, hogy versenyezni szeretne, az elsőként az előkészítő csoportba kerül, ahol szeptembertől májusig minden táncból versenykoreográfiákat tanulhat, alaptechnikákkal. Ezekkel a sorokkal részt vehet tánciskolás versenyeken, hogy kipróbálhassa magát.

Az előkészítő csoportba 7-20 éves gyermekeket, diákokat várunk, akik heti két alkalommal, 90 percben sajátíthatják el a klasszikus társastáncok alapjait.

A tananyag magában foglalja az angol- és bécsi keringő, tangó, szamba, cha-cha-cha, rumba és jive valamint néhány divattánc egyszerűbb figuráit.
A jelentkezők jöhetnek pár nélkül is, de a második évben, a kezdő versenytánc csoportba lépve már ajánlott, hogy a társastáncokat partnerrel táncolják.
A csoport tagjai bemutatkozhatnak a júniusi évzáró gálán!
Velünk jöhetnek a már hagyományosan (évről-évre) megszervezett nyári edzőtáborunkba, ahol tovább épül a közösségi hangulat és ráhangolódunk a “dolgosabb” időszakra is, a versenytánc foglalkozásainak menetére.
Ha még mindig hezitálsz, hogy kell-e mindez neked?…akkor a válasz egyértelműen IGEN!
Gondolj bele, mennyi előnyöd lesz egy bulin, szalagavatón, vagy akár később a saját esküvődön.
Ne habozz, tanuld meg legalább az alapokat és vágj bele még akkor is ha nem válik belőled Maurizio Vescovo vagy Törökgyörgy Melinda.
Részesülj a tánc fantasztikus élményében! 🙂
Várunk szeretettel!
Loading...